Stirile ZileiTârgu-Jiu

Buduran, reacție ȘOC după ce a fost amendat cu 140.000 de lei de ITM: Este o răzbunare politică!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a anunțat, marți, că a aplicat o amendă de 140.000 de lei după ce au fost depistate 7 persoane, fără forme legale de angajare, prestând activitate pentru construirea unei pensiuni din stațiunea Rânca, în timpul unui control inopinat efectuat de către inspectorii de muncă, cu sprijinul Plutonului de Jandarmi Novaci. Pensiunea aparține directorului Sistemului de Gospodărire al Apelor Gorj, Alexandru Buduran, persoanele prinse lucrând la negru fiind angajate ale SGA.

Buduran susține, însă, că angajații SGA aflați la lucru la pensiune erau în concediu și că ceea ce i s-a întâmplat este o răzbunare politică.

„Este o exagerare! Oamenii erau în concediu. Era o lucrare la cabana noastră de la Rânca, cea a Apelor Române. Oamenii lucrează de două săptămâni acolo. Am vorbit cu o parte din ei ca de comun acord să mă ajute la curățenia pe lângă cabană, dacă tot sunt în zonă. Nu am prejudiciat cu nimic unitatea. Este o răzbunare politică! Am crezut că s-a terminat campania electorală. Pentru ca, în ziua respectivă, să nu am probleme, și-au luat concedii. Cei care au văzut m-au reclamat. Am primit o amendă de 1,4 miliarde pentru muncă la negru. O s-o contest. Nu știam că între persoane fizice trebuie contract de muncă, mai ales pentru genul acesta de activități. Am prezentat contractul cu care am făcut cabana, cu o firmă. Erau niște lemne care trebuiau băgate în cabană. Erau niște chestiuni normale, firești. Amenda este imensă! Eu nu câștig banii ăștia la Ape toată viața! Pensiunea este în lucru. Este a mea și a familiei. Eu am făcut credit de 100.000 de lei, pe 25 de ani, ca să construiesc pensiunea. Am făcut pensiunea cu bani munciți. Nu este gata. Mai este de lucru la pensiune“ a declarat Buduran în presa locală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here