Stirile ZileiTârgu-Jiu

Buduran crede c-a nimerit între ”frecușurile” Vîlceanu-Romanescu. ”Nu pot plăti amenda”

Alexandru Buduran face acuzații-șoc după ce a fost amendat cu 140.000 de lei de ITM Gorj. Șeful SGA Gorj consideră că a fost prins între ”frecușurile din cadrul PNL” dintre Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu.     

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a anunțat, marți, că a aplicat o amendă uriașă, după ce au fost depistate 7 persoane  lucrând fără forme legale de angajare, la construirea unei pensiuni din stațiunea Rânca, ce aparține directorului Sistemului de Gospodărire al Apelor Gorj, Alexandru Buduran. În plus, persoanele prinse lucrând la negru sunt angajați ai SGA.

Buduran zice, însă, că cei 7 angajați au lucrat, în ultimele două săptămâni, la cabana Apelor Române, iar luni, i-a rugat să-l ajute la curățenie la cabana personală, pe care i-a construit-o, din lemn, o firmă din Bucovina.   

Alexandru Buduran consideră că a nimerit într-un scandal politic și a devenit o țintă.

Buduran regretă, acum, că a intrat în viața politică. Crede că ajuns să fie taxat pentru că a fost susținut de aripa Vâlceanu-Leuștean pentru a ajunge șef la Apele Române.

George Romanescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, dă asigurări, însă, că s-a aplicat legea în ceea privește controlul de la cabana șefului SGA Gorj, dar și în privința amenzii uriașe.

buy chantix

antabuse

Comment here