Din JudetStirile Zilei

Bucurescu: Nu m-am gândit nicio clipă că a lovit un om

Finul primarului comunei Slivilești, Sorin Bucurescu, a fost încătușat la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a omorât un om într-un accident rutier și a plecat de la locul faptei.

Nenorocirea s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce atât șoferul, cât și primarul și un alt prieten de-al acestora participaseră la o petrecere la Motru. După miezul nopții aceștia s-au întors acasă, dar Costi Ciorecan nu s-a oprit cu mașina la locuința sa, ci a mai mers câțiva kilometri. De-abia după ce a lovit în plin un bărbat de 62 de ani, a mers acasă la Sorin Bucurescu pentru a parca mașina cu care a comis accidentul.

Fratele și fiul victimei au declarat că bărbatul încă era în viață în momentul în care au ajuns la locul accidentului, deși a fost aruncat zeci de metri pe șosea.

Primarul Sorin Bucurescu a plâns în momentul în care a vorbit despre decizia finului său de a fugi de la locul accidentului. Edilul a relatat că s-a trezit noaptea cu poliția la poartă, fără să știe despre ce este vorba.

Mașina implicată în accident a fost ridicată de polițiști din curtea primarului Sorin Bucurescu. Aici a venit și șoferul fugar pentru a se preda, după ce primarul și un amic de-ai acestuia l-au convins că nu are rost să stea ascuns.

La casa lui Sorin Bucurescu a venit sâmbătă și Constantin Ciorecan, tatăl șoferului implicat în accident. Acestuia nu îi venea să creadă că fiul său, care avea un serviciu bun în Elveția, a putut să fie implicat într-o astfel de nenorocire.

Comment here