Din JudetStirile Zilei

Bucurescu: Cosmin Popescu, singurul om competent să conducă județul

Pare că s-a rupt prietenia dintre Ion Iordache și Sorin Bucurescu, după ce liderul liberalilor gorjeni l-a desemnat candidat, la Slivilești, pe Constantin Loghin, unul dintre vechii adversari ai primarului PSD.

”Nu mă tem, știu ce am de făcut. Cred că, nu numai la Slivilești dar și-n alte localități, pentru că majoritatea oamenilor fuge de PNL, nu găsește candidați buni, competenți pe care  să-i scoată la luptă” declară Bucurescu.

Edilul îl laudă pe Cosmin Popescu, actualul președinte al Consiliului Județean Gorj, despre care spune că ”a știut să țină primarii aproape”. Iordache îl va concura pe Popescu la alegerile din 9 iunie.  

Sorin Bucurescu crede că primarul comunei Bolboși, Viorel Rotaru, a făcut o greșeală plecând de la PSD la PNL. Edilul din Slivilești este decis să-și zdrobească adversarii pe 9 iunie și să ia cel puțin 8 din 13 consilieri locali.   

Bucurescu era cunoscut drept un apropiat al senatorului Ion Iordache, liderul PNL Gorj, speculându-se că l-a ajutat și la alegerile din 2020. Acum, primarul PSD al comunei Slivilești spune că nu se aștepta ca Iordache ”să vină cu atâta răutate și dușmănie” în localitatea sa.

”Cred că este foarte supărat și enervat, și-a dat seama că majoritatea primarilor l-a refuzat” spune edilul.