EntertainmentLIFEMuzicale

BTS feat Halsey – Boy With Luv

BTS, una dintre cele mai de succes trupe din lume a colaborat cu Halsey pe piesa “Boy With Luv”. Track-ul a debutat împreună cu un videoclip oficial, în care artiştii K-pop dansează pe fundaluri de o cromatică bogată.

Boyband-ul K-pop BTS a lansat noul album “Map of the Soul: Persona” la final de săptămână. Pe acest LP se află inclusiv o colaborare cu Ed Sheeran, piesa “Make It Right”.

“Boy With Luv” este totuşi single-ul principal, iar videoclipul său a ajuns la peste 22 de milioane de vizualizări în nici 24 de ore.

Halsey este o apariţie inedită la început de clip, cu o acadea şi o nouă culoare de păr. Artista vine după mega hitul “11 Minutes”, colaborare cu YUNGBLUD, iar acum bifează încă o colaborare cu un grup muzical cât se poate de fresh.

Halsey apare dansând şi distrându-se cu artiştii coreeni.

“Map of the Soul: Persona” a debutat pe 12 aprilie, cu 7 piese incluse. Este primul album BTS din 2019 şi vine după cele două release-uri din 2018: “Love Yourself: Tear” şi “Love Yourself: Answer”. Ambele au ajuns în vârfurile clasamentului Billboard 200.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here