LIFE

Bryan Randall, partenerul actriţei Sandra Bullock, a murit la 57 de ani

Bryan Randall, partenerul actriţei americane Sandra Bullock, a murit la vârsta de 57 de ani. El suferea de trei ani de scleroză laterală amiotrofică (ALS), relatează dpa.

Bryan Randall a încetat din viaţă sâmbătă, a anunţat familia lui pentru revista People.

„Bryan a ales să-şi păstreze privată lupta cu ALS şi aceia dintre noi care l-am iubit am făcut tot posibilul să-i onorăm dorinţa. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiţi şi asistentelor extraordinare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-şi adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră”, a spus familia lui Randall pentru People.

Randall, un fotograf profesionist, a cunoscut-o pe Sandra Bullock în 2015 la ziua de naştere a fiului ei, Louis. El şi Bullock au apărut rar în public şi şi-au păstrat relaţia în mare parte departe de lumina reflectoarelor.

„El este exemplul pe care mi-aş dori să-l aibă copiii mei. Nu sunt întotdeauna de acord cu el şi el nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar şi atunci când nu sunt de acord cu el”, a afirmat Bullock în 2021 în emisiunea „Red Table Talk.

Comment here