LIFE

BRomania, prins băut și drogat la volan? Mesajul vloggerului

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Din informațiile apărute în presă ar fi vorba chiar de vloggerul Matei Dima, cunoscut sub numele de Bromania.

Matei Dima, BRomania, așa cum îl cunoaște o generația tânără, nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind un nume sonor în mediul online. O veste nu tocmai bună despre celebrul vlogger iese la iveală. Potrivit antena3.ro, BRomania a fost prins băut și drogat la volan. Mai mult decât atât, actorul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Potrivit informațiilor sursei citate, celebrul vlogger a fost dus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe, pentru a se stabili cu exactitate substanța psihoactiva din organism. Poliția continuă cercetările în acest caz sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, demarând procedurile specifice cu privire la infracțiunea săvârșită.

”Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic. Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc”, a spus el la Observatornews.ro

Acesta a făcut și câteva declarații pe conturile personale de socializare, unde a lămurit cât de mult a putut ceea ce s-a întâmplat.

”Voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat, sau orice altceva la volan. Am făcut o boacănă acum ceva timp și din această cauză mi-au luat carnetul, asta e, îmi asum. Le mulțumesc mult polițiștilor că au fost foarte drăguți cu mine, că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat”, a spus BRomania pe Instagram.

Comment here