LIFE

Britney Spears, însărcinată cu cel de-al treilea copil

Cântăreaţa americană Britney Spears, deja mamă a doi copii, a anunţat, luni, că este însărcinată cu al treilea. Un anunţ făcut pe contul ei de Instagram, unde povesteşte că a aflat de sarcină după o călătorie în Maui cu soţul ei Sam Asghari.

„Am pierdut atât de multe kilograme pentru călătoria în Maui, ca să le pun la loc imediat… Mi-am spus ‘la naiba… ce sa întâmplat cu stomacul meu?’ Soţul meu mi-a spus ‘dar nu, pur şi simplu eşti însărcinată cu mâncare’. Aşa că, am făcut un test de sarcină şi, iată, sunt însărcinată” a scris Britney Spears pe reţeaua de socializare.

„Este dificil pentru că atunci când eram însărcinată am făcut o depresie perinatală. Trebuie să spun că a fost absolut oribil. Femeile nu vorbeau despre asta deloc pe atunci şi unele persoane considerau că era periculos dacă o femeie se plângea astfel în timpul sarcinii”, a scris ea.

Britney Spears salută faptul că „acum, femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu mai trebuie să păstrăm această durere secretă”. Starul pop plănuieşte să iasă mai puţin pentru a se feri de paparazzi. „De data asta voi face yoga în fiecare zi”, a concluzionat cea care publică regulat şedinţele ei de sport pe Instagram.

Britney Spears este deja mamă a doi copii: Sean Federline, în vârstă de 16 ani şi Jayden James Federline, 15 ani, născuţi dintr-o relaţie anterioară. Această sarcină vine la şapte luni de la ridicarea tutelei impuse de tatăl ei James Parell Spears timp de 13 ani.

Comment here