LIFE

Brit Awards 2020 – Lista completă a premiilor

Cea de-a 40-a gală Brit Awards a avut loc, marţi seară, la O2 Arena, din Londra. Evenimentul a putut fi vizionat în acest an şi pe YouTube.

Într-o gală prezentată de actorul britanic de comedie Jack Whitehall, ale cărui interacţiuni amuzante din pauzele show-ului cu cântăreaţa Lizzo au făcut deliciul spectatorilor prezenţi la eveniment, marii învingători au fost cantautorul scoţian Lewis Capaldi, care a triumfat la categoriile “cântecul anului” (“Someone You Loved”) şi “cel mai bun artist debutant”, şi rapperul londonez Dave, care s-a impus la categoria-regină, “albumul britanic al anului”, cu materialul discografic “Psychodrama”.

Premiile Brit sunt decernate de Industria Fonografică Britanică (British Phonographic Industry) şi recompensează cele mai populare creaţii lansate pe parcursul anului precedent de industria muzicală din Marea Britanie. Gala Brit Awards a fost organizată în premieră în 1977, dar a devenit un eveniment anual abia în 1982, odată cu cea de-a doua sa ediţie. Lista completă a premiilor atribuite în cadrul celei de-a 40-a ediţii a Brit Awards:

Albumul britanic al anului – “Psyhodrama” (Dave)

Cântecul anului – “Someone You Loved” (Lewis Capaldi)

Artist solo britanic – Stormzy

Artistă solo britanică – Mabel

Grup britanic – Foals

Cel mai bun artist debutant – Lewis Capaldi

Artist solo internaţional – Tyler, The Creator

Artistă solo internaţională – Billie Eilish

Trofeul Rising Star – Celeste

Producătorul britanic al anului – Fred Again.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here