LIFE

Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut cartier cu 7 vile

Dacă în plan personal lucrurile merg puţin mai greoi, căci moştenitorul mult dorit se lasă aşteptat, în plan profesional Brigitte Năstase şi Florin Pastramă par să se descurce foarte bine. Cei doi soţi fac afaceri în domeniul imobiliar şi au ridicat, în Ştefăneştii de Jos, un cartier de vile. O căsuţă construită de Pastramă şi decorată de Brigitte costă aproape 80.000 de euro.

Sunt căsătoriţi de patru luni, dar par să se potrivească din toate punctele de vedere. Iată că experienţa pe care o au în domeniul afacerilor i-a ajutat pe Brigitte şi Florin Pastramă să construiască împreună. La propriu, pentru că de câteva luni cei doi soţi fac echipă bună în domeniul imobiliar.

La finalul anului 2018, până să plece în emisiunea ”Ferma” de la Pro Tv, Pastramă s-a apucat să construiască un mic cartier de şapte vile, undeva în afara Bucureştiului. Mai precis, în Ştefăneştii de Jos, la 13 kilometri distanţă de Capitală. A reuşit să le ridice până la acoperiş, însă după ce a plecat în Semenic, la filmările pentru Pro TV, Pastramă a sistat lucrările. Abia după ce a ajuns acasă a reînceput lucrările. Dar nu singur, ci alături de Brigitte, care între timp i-a devenit soţie şi îi este de un real ajutor.

”Construiesc cu soţul meu. Eu mă implic în partea de amenajare a interioarelor pentru că am experienţă, doar ştiţi că mi-am mobilat şi am făcut singură designul pentru toate casele mele. Vilelele din Ştefăneştii de Jos au fost făcute cam în zece luni şi au fost scoase deja la vânzare”, a spus Brigitte, pentru Click!

Conform informaţiilor de pe site-urile specializate, o casă are minimum patru camere şi o suprafaţă utilă de 130 mp, preţul fiind de 79.900 de euro. Deja o vilă a fost vândută şi au mai rămas şase disponibile. Cu banii câştigaţi, Brigitte şi soţul ei nu vor să plece prin vacanţe exotice sau să cumpere haine de firmă, ci investesc tot în imobiliare.

”Vrem să ridicăm un bloc de locuinţe în Sectorul 2. Deocamdată suntem la faza de proiect, discuţii. Aşteptăm să vedem cum se materializează. Cam aşa ne «relaxăm» noi deocamdată”, a mai declarat Brigitte Pastramă pentru Click!

Anul acesta a fost unul al tranzacțiilor pentru Brigitte Pastramă. După ce s-a întors din ”Ferma”, de la Pro Tv, ea a fost nevoită să închidă magazinul cu haine pe care îl avea într-un mall din Nordul Bucureștiului, din cauza datoriilor acumulate și chiriei neachitate. După ce a ”scăpat” de acest business, vedeta și-a pus la vânzare apartamentul din Mamaia cumpărat pe vremea când era măritată cu Ilie. Pentru că nu s-a arătat niciun doritor, Brigitte l-a scos de la vânzare. Și casa din Dumbrăvița care i se cuvenea ca moștenire fiului ei cel mare a fost scoasă la vânzare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here