LIFE

Brigitte, agresată de Pastramă la shaormerie. A apucat-o de ceafă și a pus-o la pământ

Scene uluitoare, surprinse de camerele de luat vederi din shaormeria pe care o deține Brigitte Pastramă, au ieșit la iveală. Fosta soție a lui Ilie Năstase și actualul ei soț, Florin Pastramă, au avut parte de o discuție mai aprinsă, care s-a continuat într-o notă violentă din partea lui. El a apucat-o de ceafă, a smucit-o, iar ea, de frică, s-a lăsat la pământ, reltează CLICK!.

Deși nu și-au dorit ca imaginile să ajungă pe mâinile presei, iată că le-a fost imposibil să ascundă un astfel de scandal. Înregistrările camerelor de luat vederi au surprins un moment tensionat și violent între soții Pastramă, victima fiind Brigitte. După un conflict verbal, Florin a recurs la o atitudine agresivă, înșfăcând-o pe Brigitte, apucând-o de ceafă într-un mod violent, reproşându-i diverse lucruri. De teamă, Brigitte s-a lăsat la pământ, sperând că soțul se va tempera. Însă acest lucru nu a ajutat-o prea mult, deoarece chiar și atunci când ea s-a așezat pe podea pentru a scăpa din mâinile sale, Florin Pastramă a continuat să o dojenească într-un mod destul de violent, așa cum se arată în filmulețul publicat de cancan.ro.

La un moment dat, în bucătăria shaormeriei, unde s-a petrecut actul violent, a intrat o apropiată a cuplului, care a încercat să liniștească apele. Însă a fost în zadar pentru Florin, care și-a pierdut cumpătul și i-a poruncit să plece, semn că tensiunea dintre el și soția lui nu era nici pe departe spre finalizare. Cei doi au țipat unul la celălalt. Furia s-a putut citi cu ușurință pe chipul soțului, cu care Brigitte s-a cunoscut în cadrul emisiunii «Ferma» de la ProTV.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here