LIFE

Bradul de Crăciun din Craiova, desemnat „cel mai frumos din Europa” de o platformă turistică

Municipiul Craiova a fost desemnat, anul acesta, de o platformă de promovare turistică, gazda celui mai frumos brad de Crăciun din Europa.

Potrivit Primăriei Craiova, nominalizarea a fost făcută dintre 25 de brazi de Crăciun din pieţe faimoase din Europa precum Londra, Viena, Varşovia, Budapesta, Praga, Innsbruck sau Tallinn.

„Despre bradul de peste 20 metri înălţime, dar şi despre Târgul de Crăciun de la Craiova au aflat peste 800 mii de călători din toată lumea, ca urmare a promovării făcute de European Best Destinations direct către abonaţii săi. Brazii de Crăciun sunt printre cele mai aşteptate elemente atât de copii, cât şi de părinţi şi bunici, în toate marile oraşe europene. Ei simbolizează sărbătorile de Crăciun cu cabanele lor, vinul fiert, produsele de patiserie, iar bradul de la Craiova face parte din magia poveştii lui Andersen, unde Crăiasa Zăpezii este personajul principal”, spun reprezentanţii Primăriei Craiova.

Reprezentanţii platformei European Best Destinations, una dintre cele mai importante platforme de promovare a turismului din Europa şi partener oficial al Comisiei Europene, susţin că Târgul de Crăciun de la Craiova a devenit, în ultimii ani, una dintre destinaţiile preferate de Crăciun pentru călători şi găzduieşte, anul acesta, cel mai frumos brad de Crăciun din Europa.

„Puţine oraşe din Europa au muncit atât de mult precum Craiova pentru a face din evenimentul lor de Crăciun un moment de magie pură pentru tineri şi bătrâni. Acest lucru se traduce printr-o mai mare atractivitate a Craiovei, care devine capitala Crăciunului din România şi una dintre cele mai bune destinaţii de Crăciun din Europa. Cu mai multe zone de Crăciun autentice, ateliere creative pentru copii, plimbări, concerte şi sute de mii de luminiţe de sărbători, Craiova este una dintre cele mai trendy destinaţii de Crăciun din această iarnă”, se menţionează în descrierea realizată de European Best Destinations.

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, speră ca imaginile transmise prin intermediul acestei platforme să atragă cât mai mulţi turişti.

Comment here