Stirile ZileiTârgu-Jiu

Bradul de 100.000 de euro REVINE în centrul Târgu-Jiului. Cine va aprinde luminițele pe 1 Decembrie

Bradul de 100.000 de euro revine, anul acesta, în centrul Târgu-Jiului. Pe 1 Decembrie nu vom mai avea evenimente de anvergură ca-n alți ani, dar o persoană cu dizabilități va aprinde iluminatul festiv, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

După câțiva ani în care a stat în depozit, bradul artificial, confecţionat din aluminiu şi oţel, cumpărat cu 100.000 de euro în 2015, pe vremea fostului primar Florin Cârciumaru, revine în centrul orașului.

Romanescu își dorește ca orașul să arate bine de sărbători, ca o compensație pentru târgujieni, la finalul unui an extrem de dificil. Parcurile Lido și Debarcader vor avea brazi naturali și vor fi amenajate special.

Numai 30.000 de euro va plăti Primăria Târgu-Jiu pentru luminițele de sărbători amplasate în oraș, anul acesta. Firma care a câștigat investiția de modernizare a iluminatului public suportă diferența.  

Cu excepția căsătoriilor la Poarta Sărutului, în noaptea de Revelion, nu vom avea alte manifestări, în acest an, de sărbători, la Târgu-Jiului. Cuplurile interesate se pot înscrie cu 11 zile înainte de oficiere, spune primarul Romanescu.

Comment here