LIFE

Box-office:”Tenet”, încasări de peste 100 de milioane de dolari

Filmul ”Tenet”, regizat de Christopher Nolan, a depăşit, sâmbătă, pragul încasărilor de 100 de milioane de dolari în box-office-ul internaţional, după ce a vândut, pe parcursul acestui weekend, bilete în valoare de peste 20 de milioane de dolari în cinematografele din China, informează site-ul revistei Variety.

Astfel de cifre sunt destul de obişnuite pentru cineastul Christopher Nolan, care, considerat un maestru al superproducţiilor, a regizat filme precum “Inception”, “Dunkirk” şi “The Dark Knight”, care au obţinut încasări impresionante. Totuşi, ţinând cont de contextul dificil în care se află Hollywoodul în această perioadă din cauza pandemiei de COVID-19, aceste rezultate financiare robuste pot fi considerate un semnal care atestă faptul că industria cinematografică începe să revină la viaţă, după ce s-a confruntat cu o criză existenţială.

“Tenet” a avut premiera în Statele Unite în această săptămână, dar nu va fi proiectat în câteva pieţe majore nord-americane, precum Los Angeles şi New York, unde cinematografele rămân închise din cauza epidemiei de coronavirus. Acest film este considerat un test important pentru lanţurile cinematografice, grav afectate de pandemie. Proprietarii de cinematografe mizează pe o lansare mai amplă a peliculei “Tenet” şi sunt de părere că reputaţia lui Christopher Nolan de a produce filme de aventuri cu efecte vizuale spectaculoase va contribui la revigorarea unei industrii care a rămas închisă în mare parte a lumii începând din luna martie.

Deocamdată, nu este clar dacă un număr suficient de cinematografe se vor redeschide la timp pentru a ajuta Warner Bros. să obţină profit de pe urma filmului “Tenet”, care a avut un buget de producţie de 200 de milioane de dolari. Rolurile principale sunt interpretate de John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh şi Elizabeth Debecki.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here