LIFE

Box office nord-american revizuit: „Maleficent 2” a devansat „Joker” cu 120.000 de dolari

Cifrele finale ale weekendului 25 – 27 octombrie arată că, de fapt, „Maleficent: Mistress of Evil” al Disney a depăşit cu puţin „Joker” al Warner Bros., astfel că ierarhia box office-ului a fost schimbată, informează Variety.

Al doilea film „Maleficent”, cu Angelina Jolie în rol principal, a generat încasări de 19,37 milioane de dolari, în al doilea weekend de la premieră. „Joker”, care îl are protagonist pe Joaquin Phoenix, a generat încasări de 19,25 de milioane de dolari.

Estimările iniţiale dădeau lungmetrajul regizat de Todd Phillips, premiat la Veneţia cu Leul de Aur, fruntaş după al patrulea weekend de la premieră, cu încasări de 18,9 milioane de dolari, iar producţia „Maleficent: Mistress of Evil”, pe locul al doilea, cu încasări de 18,5 milioane de dolari.

În prezent, la nivel global, „Joker” a înregistrat încasări de 852 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. „Maleficent: Mistress of Evil” a generat, la nivel global, în cele două săptămâni de la lansare, încasări de 295,6 milioane de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here