Stirile ZileiTârgu-Jiu

Bordușanu(PSD): Primăria Târgu-Jiu NU lansează comenzi către Edilitara. Romanescu: Să dea PSD cu mătura prin cartiere!

Marcel Romanescu îi trimite pe social-democrați la …MĂTURĂ! Primarul liberal al Târgu-Jiului reacționează dur după ce secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, a acuzat că primăria n-ar lansa, de câte luni, comenzi către societatea de gospodărire a orașului, Edilitara. ”ALDE plantează flori prin cimitire, PSD să dea cu mătura prin cartiere, ar fi extraordinar!” comentează Romanescu. Culmea este că Bordușanu este contrazisă chiar și de șeful Edilitara, care-i este coleg de partid, Alexandru Zaharia.

La Interviurile Infinit FM, Anca Bordușanu, secretar general al PSD Gorj, a acuzat că Primăria Târgu-Jiu n-ar lansa comenzi către Edilitara.

Societatea a fost pusă la zid în mai multe rânduri, pe paginile de socializare, de susținători ai primarului Marcel Romanescu, pentru mizeria din anumite zone ale orașului. Recent, Leonida Belgher posta filmulețe cu deșeurile aruncate pe centura Târgu-Jiului.

În replică, primarul Marcel Romanescu îi invită pe social-democrați să ia exemplul ALDE care ”plantează flori prin cimitire” și să se apuce de măturat străzile din Târgu-Jiu. În plus, amintește că-n 2018, Edilitara a avut ”cel mai bun buget din istorie”.

Romanescu spune că toate comenzile către Edilitara sunt emise în baza unui contract valabil până în 2020.

Eduard Lădaru, consilier municipal ALDE, îi dă dreptate lui Bordușanu și-l acuză, din nou, pe primarul Romanescu c-ar urmări să bage Edilitara în faliment.

Lădaru mai spune că ”oamenii primarului” sunt cei care sesizează pe paginile de socializare diverse probleme de gospodărire a orașului.

Directorul Edilitara, Alexandru Zaharia, dă asigurări, însă, că are o colaborare foarte bună cu Primăria Târgu-Jiu și că nimeni nu-și dorește falimentul societății.

Zaharia spune că toate lucrările pe care Edilitara le execută în oraș vin în urma discuțiilor cu primarul Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here