LIFE

Borcea a rămas fără permis

Cristi Borcea a rămas fără permis, după ce polițiștii l-au prins circulând cu 103 de kilometri pe oră. Afaceristul va sta acum „pe tușă” timp de trei luni, informează RomâniaTV.

Cristi Borcea a fost prins de radarul Poliției, în timp ce gonea cu o viteză de 103 de kilometri pe oră. Asta, în condițiile în care limita de viteză legală admisă era de 50 de kilometri pe oră. Incidentul a avut loc sâmbătă, pe 6 iunie, în jurul orei 19.20. Cristi Borcea a fost amendat 1.305 pentru viteză excesivă, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru o perioadă de 90 de zile.

Cristi Borcea nu este deloc străin problemelor cu legea. Fostul finanțator de la Dinamo a ajuns de două ori în spatele gratiilor, ambele dăți în perioada în care Valentina Pelinel, actuala lui soție, era însărcinată. După cea mai recentă eliberare a sa, părea că Cristi Borcea era pe drumul cel bun din punct de vedere legal, petrecând mult timp alături de familia sa. Fostul finanțator este căsătorit cu Valentina Pelinel, alături de care are doi copii: un băiețel pe nume Milan și două fetițe gemene, pe nume Indira și Rania.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here