SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

BOMBĂ! Pandurii- peste 3 milioane de euro

Decizie bombă în procesul dintre Pandurii și acționarii săi. Clubul de fotbal are de primit circa 4 milioane de euro de la Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu Jiu, Artego și USMO.

Curtea de Apel Craiova a admis, miercuri, apelul pe care clubul l-a formulat la decizia Tribunalului de anul trecut, prin care acționarii erau obligați la plata a circa 2 milioane de euro. Suma a fost mărită, iar Pandurii a obținut de la instanță aproape tot ce a solicitat. Sentința nu este însă nici de această dată definitivă, putând fi atacată cu recurs.

”Respinge apelurile pârâţilor. Admite apelul reclamantului. Schimbă sentinţa, în sensul că admite în parte acţiunea. Obligă pârâţii să plătească reclamantului despăgubiri, conform variantei I a raportului de expertiză contabil întocmit de expert Bârhoată Ana, astfel: Societatea Complexul Energetic Oltenia SA – 6.398.608,88 lei; Consiliul Local Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei; Consiliul Judeţean Gorj – 769.543,23 lei; Artego SA – 4.898.219,86 lei şi U.S.M.O. – 516.983,76 lei. Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţa publică. Document: Hotărâre 698/2019 18.09.2019” este sentința instanței.

Cel mai probabil, acționarii vor reacționa, mai ales că au conturile blocate din cauza acestui litigiu încă de anul trecut. Sumele reprezintă cotizații neachitate în ultimii ani de către Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu-Jiu, Artego și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here