LIFE

Bombă! Augustin Viziru, din nou la “Ferma”, acolo unde și-a mutilat degetul cu toporul

Augustin Viziru a rămas cu sechele după accidentul din 2015, de la “Ferma vedetelor” (PRO TV), când şi-a secţionat cu toporul tendoanele de la mâna stângă. A fost nevoit să renunțe la biliard, unde era jucător profesionist, pentru că nu își mai simțea degetele afectate. Dar iată că, la 5 ani distanță, actorul se întoarce la locul faptei și intră în “Ferma” de la Cocani, relatează click.ro.

Când toată lumea credea că și-a potolit pofta de adrenalină după ce a devenit tătic, la 40 de ani, Augustin Viziru le oferă fanilor o surpriză de zile mari. El este următorul concurent care intră în Ferma de la Pro TV, după plecarea actorului Paul Diaconescu, cu care a fost coleg în serialul “Îngeri pierduți”, de la Acasă TV.

Augustin Viziru nu este străin de acest reality-show și nici de locul unde se filmează, căci el a mai participat și în primul sezon, în 2015, când “Ferma vedetelor” s-a filmat tot la Cocani, în județul Dâmbovița. Acum cinci ani, când emisiunea era prezentată de Iulia Vântur, Augustin a ajuns până în finala show-ului. Din păcate, în febra jocului, finala fiind transmisă în direct, actorul și-a secționat tendoanele de la mâna stângă, în timpul unei probe de tăiat lemne, și a fost transportat la spital și operat de urgență. După acel accident, Augustin a fost nevoit să renunțe la cariera sportivă de jucător profesionist de biliard și s-a dedicat actoriei.

Anul acesta, Augustin a plecat în Republica Dominicană, unde a participat la reality-showul “Survivor – România”, difuzat de Kanal D. Însă și acolo actorul a avut parte de momente dureroase. Augustin Viziru s-a accidentat în timpul unei curse contra rivalilor din echipa Războinicilor și a suferit o accidentare la picior. Colegii săi de echipă au solicitat intervenția medicului.

Comment here