SportiveStirile Zilei

Bogoi, o nouă răbufnire: Suntem singura echipă carne de tun!

Adrian Bogoi, o nouă răbufnire, la finalul meciului cu timișorenii de la Ripensia. ”Suntem singura echipă carne de tun! Suntem singuri! Echipa trebuie susținută din punct de vedere financiar!” a cerut antrenorul gorjenilor, supărat pe programarea meciurilor în campionat.  

Pandurii a reușit să obțină un punct, din confruntarea de miercuri după-amiază, scor 0-0, în partida disputată pe teren propriu cu bănățenii. Meciul a fost unul fără prea multe faze importante de poartă. Bogoi s-a plâns, însă, de programare. Jucătorii sunt obosiți din cauza deplasărilor lungi.   

”Dacă vedeți ce este acum în vestiarul nostru! Toți jucătorii se plâng de crampe și întinderi! Incredibil așa ceva!” a comentat tehnicianul.  

Bogoi speră ca lucrurile să se schimbe, după ce echipa va intra pe noul stadion municipal, iar clubul va redeveni puternic și, automat, mai respectat.

”Ne îngrijorează că nu ne punem la punct financiar, nu suntem un club care să fie susținut!”s-a plâns, din nou, antrenorul.  

În urma egalului cu Ripensia, Pandurii Târgu-Jiu a rămas pe locul 18 în clasament, cu 7 puncte. În etapa viitoare, gorjenii vor juca în deplasare, pe terenul formaţiei Sportul Snagov. Bogoi a comentat că inclusiv la Snagov, ultima clasată, salariile sunt plătite la zi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here