SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Bogoi acuză că i-a fost falsificată semnătura. Floroiu: Dacă nu semna, cum îi puneam banii în cont?

Supărat că nu și-a primit banii pentru munca depusă ca antrenor la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, Adrian Bogoi a lansat acuzații grave în presa centrală.

Mai exact, fostul tehnician, care mai are de primit circa 80.000 de lei de la club, a acuzat, la gsp.ro, că i-a fost falsificată semnătura pe un document necesar, în acest an, pentru obținerea licenței. Clubul gorjean a prezentat, la Comisia de Apel a FRF, un document de reeșalonare a restanței salariale a lui Adrian Bogoi, semnat și de tehnician, reușind astfel să ia licența. Numai că, Adrian Bogoi a aflat și le-a solicitat celor la FRF să vadă și el respectivul acord. L-a primit dar a afirmat că nu a semnat niciodată acest document.

Camilian Floroiu, directorul sportiv al Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, dă asigurări, însă, că n-a fost falsificată semnătura lui Bogoi.

Floroiu consideră că nu era nevoie de circ mediatic pentru rezolvarea problemei fostului tehnician. Crede că totul a pornit de la faptul că n-a fost  onorată promisiunea de a fi achitate restanțele salariale în 5 zile.  

Deși fostul președinte al Clubului Pandurii, Marin Condescu, a vorbit despre oameni de afaceri interesați să susțină echipa în acest sezon, banii promiși încă n-au ajuns în integralitate, urmează să fie virați în etape, conform spuselor lui Camilian Floroiu.

  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here