LIFE

Bogdan Chirieac, în discuții pentru preluarea unui post de radio

Bogdan Chirieac, unul dintre fondatorii publicației online DCnews, este în discuții pentru preluarea unui post de radio.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Chirieac negociază preluarea postului de radio Gold FM, care, în prezent, este în insolvență. Surse din interiorul Gold FM, care și-au păstrat anonimatul, au confirmat că “suntem în discuții”, dar procesul nu a ajuns încă la o concluzie finală.

Gold FM emite pe frecvența 96,9 (fosta frecvență a Radio Total). Deţinătoarea licenţei audiovizuale pentru Gold FM este societatea Expresiv SA, ai cărei acţionari sunt: Radoway Limited (Cipru) – 56,25% (reprezentanți ai Radoway erau, în urmă cu câțiva ani, copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu); Sindicatul Naţional Petrom-Energie – 43,13%; Cornel Nistorescu – 0,62%. Expresiv SA este în insolvență din septembrie 2016. La cererea societății, Tribunalul București a deschis procedura, încă în derulare. Administratorul judiciar al Expresiv SA este Artemis Legal Insolvency.

În ultimii ani, Gold FM a trecut prin mai multe încercări editoriale. “Vârful” a fost în 2015, când matinalul Gold FM a fost realizat de Mihai Dobrovolschi, într-o perioadă în care Radio Guerrilla a rămas fără licență.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here