LIFE

Bodo, solistul trupei Proconsul, a suferit un infarct. Cum se simte acum

Bodo, solistul trupei Proconsul şi fostul ginere al lui Traian Băsescu, a povestit într-o emisiune TV că a suferit recent un infarct miocardic, în urma căruia a fost operat de urgenţă. Acum artistul este în stare stabilă, organismul acestuia răspunzând bine la medicamentaţie.

Artistul, în vârstă de 52 de ani, a povestit la emisiunea „Vorbeşte lumea” că în urmă cu trei săptămâni s-a simţit rău şi a făcut infarct miocardic acut, în urma căruia a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Bodo are, acum, trei stenturi la inimă, iar starea de sănătate i s-a ameliorat datorită medicamentaţiei.

„Am crezut că e un reflux gastric, dar n-a fost aşa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau braţele şi aveam o stare agitată. I-am spus soţiei ca nu mă simt bine şi am mers la spital”, a povestit artistul.

Bogdan Marin, pe numele său adevărat, are 52 de ani şi este tatăl a doi băieţi, în vârstă de 7 şi 8 ani. Artistul mai are un fiu din prima căsătorie, dar acesta s-a stabilit de câţiva ani în SUA. În trecut, Bodo a fost căsătorit cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here