Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Bobaru: Banii pentru UM Sadu sunt la Ministerul Economiei

Constantin Bobaru, convins că guvernanții se vor ține de cuvânt și vor vira sumele promise către Uzina Mecanică Sadu.

Fabrica de armament de la Bumbești-Jiu are nevoie urgentă de retehnologizare, pentru  a putea încheia contracte și onora comenzi. În ultimele luni, la  Gorj a fost o întreagă dispută între PSD și PNL pe tema celor 5 milioane de euro, care ar urma să ajungă la Sadu. Puterea a promis că banii vor veni, opoziția a acuzat că totul este o minciună.

La Interviurile Infinit FM, Bobaru a spus că banii sunt în conturile Ministerului Economiei dar s-a arătat sigur că vor fi folosiți pentru investiții la UM Sadu.

Vinerea trecută, deputatul PNL Dan Vîlceanu a făcută publică o hotărâre AGA luată pe 30 iulie la UM Sadu, împotriva realizării de investiții și achitării arieratelor, care se ridică la 60 de milioane de lei.

Constantin Bobaru a declarat că nu poate explica public de ce a fost luată o astfel de măsură, de către conducerea fabricii de armament.

Primarul Bobaru a mai spus că poate fi considerat momentul actual drept unul ZERO pentru UM Sadu, în sensul că, după 30 de ani, guvernul poate fi crezut că-și dorește să retehnologizeze uzina. Edilul este convins că nu va fi pus în postura de a fi acuzat că a mințit.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here