Stirile ZileiTârgu-Jiu

Bobaru, alături de Vîlceanu la ministere. Virgil Popescu a promis reluarea investițiilor de pe Jiu

Constantin Bobaru are ușa deschisă la Partidul Național Liberal deși a fost exclus, vara trecută, din această formațiune politică.  

Dan Vîlceanu, liderul organizației județene, a afirmat joi seară la un post local de televiziune că este deschis unei discuții pe marginea reprimirii primarului din Bumbești-Jiu în partid, și că este convins că și colegii ar fi ”dispuși să ierte”. De altfel, Bobaru și Vîlceanu au fost împreună, miercuri, la Ministerele Economiei și Dezvoltării.

Bobaru spune că a discutat cu Virgil Popescu, ministrul Economiei, despre Uzina Mecanică Sadu dar și despre reluarea investițiilor hidroenergetice de pe Jiu, de la Dumitra și Luncani.  

Constantin Bobaru a fost informat de ministrul Virgil Popescu că vor spori comenzile către Uzina Mecanică Sadu, în perioada următoare. S-a decis în guvern ca, pentru producția de care  are nevoie Ministerul Apărării, prioritate să aibă fabricile românești.

În ceea ce privește revenirea în Partidul Național Liberal, Bobaru zice că nu cere iertare nimănui pentru cele întâmplate în campania de la europarlamentare, pentru că nu a greșit cu nimic. Edilul a fost dat afară din partid după ce s-a afișat alături de fostul ministru al Economiei, Niculae Bădălău.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here