LIFE

Blonda care a vrut să întrerupă Super Bowl s-a îmbogățit

Kelly Kay, vedeta Instagram care a vrut să întrerupă Super Bowl, a fost eliberată după o noapte petrecută în arest. Blonda, de 27 de ani, a fost amendată cu 1.000 de dolari pentru ”tupeul” ei, dar a petrecut până la 5 dimineața, ca să sărbătorească ”liberarea”. Imediat ce a ieșit din arest, Kelly Kay a postat un selfie pe Instagram, cu mesajul ”De la închisoare, direct la muncă”.

Ea a vrut să intre pe teren la Miami, dar a fost ”placată” de forțele de ordine. A fost pusă la pământ, încătușată și escortată în afara arenei. Totuși, deși a dat greș, planul ei s-a dovedit de succes. Kay a devenit populară peste noapte. ”Cucerim lumea! 2020 e anul nostru, abia aștept să vă arătăm ce mai avem de făcut”, a mai spus Kay.

Ea este parte a canalului de YouTube Vitaly Uncensored, ca și Kinsey Wolanski, cea care a intrat pe gazon la finala Champions League din 2019. Kelly Kay a descris încercarea de a pătrunde pe teren la Super Bowl drept ”cea mai inteligentă mișcare din cariera mea”. Presa din SUA speculează că mișcarea lui Kelly Kay a adus câștiguri de 6 milioane de dolari, din publicitate, canalului de YouTube pe care îl promovează. Blonda a mai ”câștigat” și 60 de mii de noi urmăritori pe Instagram, având, acum, 310 mii. ”Faceți ce vreți, când vreți, viața este prea scurtă pentru regrete! Mulțumesc NFL pentru că m-a primit”, a fost mesajul americancei pentru fanii săi din social-media.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here