LIFE

Black Friday în pandemie. Românii au cheltuit 1 milion de lei pe minut

Românii au cheltuit, de Black Friday, mai bine de 1 milion de lei pe minut, în primele șapte ore de când s-a dat startul celui mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, relatează Digi 24.

De banii aceștia, cei mai mulți români și-au luat produse pentru casă și îngrijirea locuinței, dar și produse de beauty și îngrijire personală. Pandemia a modificat obiceiurile românilor în materie de shopping, astfel că în topul comenzilor s-au aflat inclusiv produse de protecție sanitară, precum mănușile și măștile, dar și servicii medicale care cuprind și teste real time PCR, pentru depistarea coronavirusului.

Black Friday 2020 s-a concentrat pe ofertele din online. Restricțiile de circulație, închiderea magazinelor, teama legată de potențialul de infectare duc la scăderea vânzărilor din magazinele obișnuite. Comercianții din online s-au pregătit pe măsură.

Minutul de aur al ediției online de Black Friday a fost înregistrat în intervalul 7:44 – 7:45. Timp de 60 de secunde românii au făcut aproape 5.000 de tranzacții. În ediția de anul acesta, cel mai valoros produs vândut a fost o mașină cu peste 40.000 de euro, la care s-a aplicat o reducere de mai bine de 13.000 de euro.

Comment here