Muzicale

Black Eyed Peas & Anitta – eXplosion

Black Eyed Peas a început carnavalul de la Rio mai devreme, odată cu lansarea piesei “eXplosion”, colaborare cu artistul brazilian Anitta.

Colaborarea pop star-urilor pe “eXplosion” nu este întâmplătoare, pentru că Black Eyed Peas a adus-o pe Anitta şi pe scena festivalului Rock in Rio 2019. Artista braziliană deschisese deja seara de concerte de 5 octombrie pe scena World, iar Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo au chemat-o şi pentru a cânta împreună piesa “Don’t Lie”. Muzicienii au cântat şi piesa “eXplosion”, care include numeroase aluzii la oraşul Rio de Janeiro.

Black Eyed Peas şi senzaţia locală au fost întâmpinaţi la Rock in Rio de un public care scanda împotriva preşedintelui Braziliei, Jair Bolsonaro. La acest festival Black Eyed Peas au avut-o ca solistă pe Jessica Reynoso, care i-a luat locul lui Fergie. Jessica a fost finalistă la emisiunea “The Voice”, ediţia din Filipine. A fost prezentată publicului pe piesa “Just Can’t Get Enough”.

Anitta este o regină a pop-ului brazilian, care a incept să fie cunoscută global după ce a colaborat cu Madonna pe noul său album.

“eXplosion” este un single separat de albumul Black Eyed Peas “Masters of the Sun Vol 1”, din 2018. Acel LP a inclus hituri precum “4EVER”, “BACK 2 HIPHOP” (alături de Nas) sau “CONSTANT PART 1 & 2”. Pe disc s-a aflat şi piesa “Wings”, colaborare cu Nicole Scherzinger.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here