Din JudetStirile Zilei

Birău: Vor veni TOATE echipamentele necesare către Spitalul Târgu Cărbunești. Cadrele medicale, protejate ÎN TOTALITATE

Ion Fugaru se teme că ”se va intra doar cu izoleta în Târgu-Cărbunești” acum că spitalul din localitate a fost desemnat drept unitate exclusiv pentru bolnavii cu coronavirus.

Primarul Dănuț Birău liniștește, însă, populația din oraș. Edilul a discutat cu autoritățile județene, care au dat asigurări că la spital vor ajunge echipamentele necesare pentru tratarea pacienților infectați, plus echipamente de protecție cu grad ridicat, pentru cadrele medicale.   

Birău este nemulțumit că persoane din oraș încearcă să introducă panica în rândul oamenilor. Edilul face apel la calm și solidaritate.

Ion Fugaru, însă, crede că desemnarea spitalului din Târgu-Cărbunești, drept unitate care să se ocupe de persoanele infectate cu coronavirus, este un lucru dezastruos pentru oraș. Fostul viceprimar se teme că localitatea va ajunge în carantină.

Fugaru acuză afaceri necurate în jurul spitalului, și-i transmite managerului Constantin Târziu că ar fi trebuit să preia persoanele infectate cu COVID -19 în clinica sa privată.

Adrian Zorlescu, unul dintre întreprinzătorii din Târgu-Cărbunești, anunțat înainte de epidemie, candidat PMP la primărie, s-a ocupat, în ultima vreme de transportul pacienților în vârstă, externați din spital către domicilii. A făcut acest lucru cu mașina personală, gest umanitar, din dorința de a ajuta. Zorlescu îndeamnă la calm și cere mai multă comunicare și transparență din partea autorităților.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here