Muzicale

Billie Eilish – ilomilo (Visualizer)

Billie Eilish continuă promovarea albumului ei de debut cu un videoclip inspirat de jocul ”ilomilo”, ce dă și titlul acestui single.

„ilomilo” este o piesă compusă de Billie împreună cu fratele ei, Finneas O’Connell. Melodia este inspirată de un joc puzzle în care scopul este să reunești două personaje, intitulate „Ilo” și „Milo”.

 „Se întâmplă într-o lume lipsită de gravitație, în care sunt niște mici cuburi, iar cele două personaje sunt separate unul de celălalt. Ideea jocului este de a face ca cele două personaje să se întâlnească, iar atunci când reușești, ele se îmbrățișează, iar asta e tot, nu e niciun premiu”, a explicat Billie.

Anul acesta, Billie Eilish a participat pentru prima oară la o gală Grammy, fiind marea câștigătoare a serii. Tânăra artistă a câștigat în 5 din cele 6 categorii în care fusese nominalizată. Albumul anului, Piesa anului, Cel mai bun Artist Nou, Înregistrarea anului și Cel mai bun album vocal pop, toate au ajuns la Billie și la fratele ei, Finneas. Tot anul acesta, Billie a lansat și piesa „No Time To Die”, de pe coloana sonoră a noului film James Bond. Piesa a urcat pe prima poziție în topul single-urilor din UK.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here