LIFE

Billie Eilish, idolul noii generații, va interpreta melodia principală pentru al 25-lea film din franciza «James Bond»

Cântăreaţa americană Billie Eilish, în vârstă de doar 18 ani, va interpreta melodia principală de pe coloana sonoră a noului film din seria «James Bond». Filmul se va numi «No Time to Die», potrivit anunţului publicat pe pagina de Facebook dedicată agentului 007.

Artista, în vârstă de 18 ani, care a scris textul piesei împreună cu fratele său Finneas, va fi cea mai tânără interpretă a unei teme muzicale din istoria seriei. Societatea EON Productions, care produce toate episoadele cu agentul James Bond, a acordat întotdeauna o importanţă specială temei muzicale şi a căutat muzicieni care au marcat perioada respectivă.

Madonna, Adele, Sam Smith, Alicia Key sau Jack White au fost câteva nume care au interpretat piese pentru această celebră franciză. „Live and Let Die”, de Paul McCartney şi Wings, „Skyfall”, de Adele, sau „Goldfinger”, de Shirley Bassey sunt unele dintre aceste titluri.

„No Time to Die”, al 25- lea film al francizei, va fi lansat pe 2 aprilie în Regatul Unit, pe 8 aprilie în Franţa şi pe 10 aprilie în Statele Unite. Reputatul compozitor german Hans Zimmer realizează coloana sonoră pentru „No Time to Die”, al 25-lea film „James Bond”, înlocuindu-l pe americanul Dan Romer.

„Este o nebunie să fac parte din acest film”, a reacţionat Billie Eilish, citat în comunicat, pentru că este vorba de „o mare onoare”. „Să scrii un cântec principal pentru un Bond, este ceva ce am visat întotdeauna. James Bond este franciza cea mai bună din istorie. Sunt încă în stare de şoc”, a mai adăugat artista fenomen a acestui secol.

Lansat în martie, primul album al lui Billie Eillish, „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, a ajuns pe locul doi în topul vânzărilor din Statele Unite în 2019, după „Hollywood’s Bleeding” al rapperului Post Malone. Cântăreaţa californiană a fost nominalizată la patru categorii principale ale premiilor Grammy, recompensele din industria muzicală americană, care vor fi decernate pe 26 ianuarie. În total, ea este în cursă la şase categorii.

Billie Eilish, în vârstă de doar 18 ani, împliniți chiar de curând, a primit premiul de «Femeia anului» la premiile Billboard – Women in Music. Artista a reușit să depășească recorduri muzicale fantastice, chiar de la vârsta de 16 ani. Piesa «Ocean Eyes» a strâns aproape 200 milioane de vizualizări pe YouTube, deși avea doar 13 ani atunci când a fost lansată. Tânăra cântăreața este un fenomen artistic, probabil unul dintre cele mai mari fenomene din ultimul secol, potrivit celor mai cunoscuți juranliști ai presei străine, reușind să strângă o comunitate imensă pe rețelele de socializare, numai pe YouTube strângând aproape 25 milioane de abonați. Billie Eilish este una dintre cele mai apreciate artiste de câtre generația tânără. Piesa «Bad Guy», cea mai cunoscută melodie a artistei a strâns sute de milioane de vizualizări pe YouTube, la fel ca piesa «Lovely», în colaborare cu Khalid.

Tânăra artistă a suferit de depresie mulți ani, de aici ar fi izvorât și pasiunea pentru muzică, artă și film. Tot din această tristețe, artista a recunoscut că a scris majoritatea pieselor. Cântăreața reușește să ajungă la inimile tuturor fanilor prin versurile sale bine gândite despre iubire, singurătate și uneori de alienare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here