Muzicale

Billie Eilish – everything i wanted

Billie Eilish a intrat direct în Trending pe YouTube cu proaspăt lansatul videoclip al piesei „Everything I Wanted”. Track-ul a fost lansat în 2019 şi este un tribut pentru fratele său, Finneas.

Billie Eilish este cea mai căutată persoană din muzică la ora actuală. Artista pregăteşte şi un documentar şi înregistrează un nou LP care va debuta în acest an. „Everything I Wanted” sosea în noiembrie 2019 şi este o piesă blajină, cântată şoptit, cu un instrumental discret, care ţi se strecoară în urechi şi în suflet. Billie Eilish şi-a asumat şi rolul de regizor pentru videoclip, propunând o fantezie întunecată în care ajunge cu maşina de lux în ocean. Clipul spune o poveste de gen „Thelma şi Louise”, în care Billie şi fratele său Finneas se ţin de mână în vreme ce plonjează în apă.

Materialul video începe cu următorul citat: „Finneas este fratele meu şi cel mai bun prieten al meu. Indiferent de situaţie am fost şi vom fi întotdeauna acolo unul pentru altul”. Melodia a fost compusă de cei doi, care şi-au dedicat unul altuia versurile. Billie este la al doilea clip pe care îl regizează şi este o fântână nesecată de creativitate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here