LIFE

Bill Gates, ironizat de antivaccinişti după ce a anunţat că a contractat COVID-19

Miliardarul american Bill Gates, în vârstă de 66 de ani şi promotor al vaccinării anti-COVID-19, a anunţat, miercuri, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi că prezintă simptome uşoare, un anunţ întâmpinat cu comentarii ironice de către antivaccinişti şi negaţionişti pe reţelele de socializare, relatează EFE.

„Am fost testat pozitiv pentru COVID. Prezint simptome uşoare şi urmez recomandările experţilor să mă izolez până când voi fi din nou sănătos”, a scris, pe reţelele de socializare, cofondatorul Microsoft.

Gates s-a declarat însă „norocos” pentru că s-a vaccinat, a primit doza booster şi a avut acces la teste de diagnosticare şi la medicamente pentru a trata boala. El a anunţat, totodată, că va participa online la o reuniune a Fundaţiei Gates, care urma să fie prima reuniune în format fizic după doi din cauza pandemiei.

Anunţul contagierii sale a fost un prilej pentru internauţii antivaccinişti să-l ia peste picior pe miliardar cu comentarii ironice, precum „Bill Gates, testat pozitiv pentru că nu a primit a cincea doză”. Unii internauţi au propus chiar „să se strângă fonduri pentru a-l ajusta în acest proces”, în timp ce alţii au comentat că, „slavă Domnului că s-a vaccinat de patru ori”.

Comment here