LIFE

Bill Gates donează 150 de milioane pentru obţinerea vaccin anti-COVID ieftin

Bill Gates donează încă 150 de milioane de dolari pentru vaccinul anti-COVID. Suma va face ca viitorul vaccin să coste doar 3 dolari.

Fundaţia lui Gates a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru vaccinuri în 20 de ani, potrivit Mediafax. Bill Gates e hotărât să facă vaccinul anti-Covid accesibil tuturor şi pune la bătaie 150 de milioane de dolari pentru asta. Banii vor merge către Serum Institute, cel mai mare producător de vaccinuri, care va produce 100 de milioane de doze cu doar 3 dolari doza. Fireşte, din momentul în care se va găsi un vaccin eficient. În plus, fundaţia lui Gates spune că va oferi transport gratuit pentru dozele care trebuie să ajungă în zonele sărace ale planetei.

Nu e prima data când miliardarul se implică în producţia vaccinurilor. În ultimii 20 de ani, fundaţia sa a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiţi numai în vaccinul anti-Covid.

„Încercăm să ne asigurăm că vaccinul va fi disponibil nu numai în ţările bogate, dar şi în ţările în curs de dezvoltare şi va fi în beneficiul tuturor dacă obţinem asta”, a spus Bill Gates

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here