Stirile ZileiTârgu-Jiu

Biletele s-au dat ca pâinea caldă! Târgujienii, încântați de ideea filmului în aer liber

Spectacole de teatru în aer liber și proiecții de film la Coloana Infinitului, de asta au avut parte spectatorii din Târgu-Jiu la sfârșitul săptămânii trecute.

Actorii Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” au jucat pe scena Grădinii de Vară, accesul lor, dar și al publicului fiind permis doar după măsurarea temperaturii și purtarea măștii. Spectatorii au fost nevoiți să respecte reguli de distanțare socială.

Piesa prezentată a fost jucată cu totul diferit, față de cum se întâmpla pe scena teatrului. Marian Negrescu a fost cel care a deschis spectacolul și a smuls primele aplauze publicului.

Directorul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”, Cosmin Brehuță, a spus că s-au făcut eforturi pentru adaptarea la noile condiții. Actorii, însă, au fost bucuroși că, după luni de stat acasă, au putut să își facă meseria.

Și în Parcul Coloanei Infinitului au fost spectatori, dar nu la o piesă de teatru, ci la proiecția unui film. Ionuț Caragea și Ionel Burtea au făcut toate demersurile pentru ca publicul să se afle în condiții de siguranță. Pe pajiștea din apropierea Coloanei au adus „pufoaice” și scaune pe care spectatorii au stat relaxați. Cu detalii, Ionel Burtea, proprietarul plantației de mure de la Țicleni.

Cele aproape 300 de bilete pentru proiecțiile de film, de sâmbătă și duminică seara s-au vândut foarte repede. Unii au fost dezamăgiți că n-au mai prins bilete. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here