LIFE

Beyonce, două albume în primele 10 poziţii din topul american Billboard

Cântăreaţa americană Beyonce a reuşit o nouă performanţă, după ce două dintre albumele sale s-au clasat în primele 10 poziţii ale topului Billboard 200 din această săptămână, informează DPA.

“Homecoming: The Live Album”, coloana sonoră a concertului susţinut de Beyonce la ediţia din 2018 a festivalului Coachella, lansată în cadrul unui eveniment surpriză pe 17 aprilie, ocupă locul al patrulea, în urcare trei poziţii faţă de săptămâna trecută.

Albumul “Lemonade” a reintrat în topul Billboard pe poziţia a noua – după ce a fost lansat pe toate platformele majore din industria de streaming, la finalul unei perioade de trei ani în care a fost disponibil exclusiv pe platforma Tidal, în care vedeta R&B deţine o participaţie alături de soţul ei, Jay-Z. Acest album, premiat cu Grammy, a debutat pe primul loc în topul Billboard atunci când a fost lansat iniţial, pe 23 aprilie 2016.

Potrivit editorilor Billboard, această săptămână marchează o premieră pentru cântăreaţa Beyonce, întrucât ea este prezentă pentru prima dată în cariera sa cu două materiale discografice între primele 10 poziţii ale topului american.

Ea este prima femeie care reuşeşte această performanţă după o pauză de peste doi ani.

După concertul susţinut în pauza galei Super Bowl din 2017, Lady Gaga a avut şi ea două albume în topul 10, graţie materialelor discografice “Joanne” (2016) şi “The Fame” (2008).

Anul trecut, rapperul Future a făcut istorie în topul Billboard cu lansarea simultană a două albume, care au ocupat prima poziţie în clasament la distanţă de o săptămână. În a doua săptămână după lansare, rapperul american a deţinut prima şi a doua poziţie în topul Billboard cu albumele “Future” respectiv “Hndrxx”. (agerpres.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here