Sportive

Beşliu şi Popescu, în finala campionatului de lupte pe plajă

Luptătorii gorjenii Alexandru Beşliu şi Eduard Popescu se vor întrece pe plaja de la Costinești în cadrul Finalei Campionatului Naţional Individual de cadeți, juniori și seniori. Competiţia are loc în perioada 30 august- 1 septembrie.

Cei doi sportivi, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătiţi de antrenorii Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, au plecat la Costinești cu gândul de a se clasa pe podium, pentru a putea prinde Cupa Mondială de lupte pe plajă, competiţie găzduită de România peste doar 3 săptămâni. Ambii sportivi vor concura la categoria +90Kg.

Mădălin Gorjanu, antrenor în cadrul secţiei de lupte a CSM Târgu-Jiu se aşteaptă la o competiţie dificilă.

„Competiţia de la Costinești va fi una extrem de dificilă, mai ales prin prisma faptului că la numai trei săptămâni distanță, România va găzdui Cupa Mondială de lupte pe plajă, un eveniment grandios la care sperăm sa fim prezenți cu cel puţin unul din cei doi sportivi. Totul depinde de ei, pentru că la luptele pe plajă, regulamentul este diferit şi meciurile sunt imprevizibile. O singură greșeală şi s-a terminat. Sper ca cei doi să aibă puterea şi concentrarea de care au dat dovadă de atâtea ori şi sper să-i vedem luptând şi peste trei săptămâni la nivel mondial” a declarat Gorjanu.

Comment here