Sportive

Beșliu reprezintă România la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, vicecampion național de seniori la lupte pe plajă, va reprezenta România în lupta pentru medalii la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă- Beach Wrestling World Championships 2023. Constanța va fi gazda competiției, care se desfășoară în perioada 7-10 septembrie 2023, iar participanții vor concura pe Plaja Neversea la categoriile de vârstă U17, U20 și Seniori.

Alexandru Beșliu, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a cucerit medalia de argint la seniori, la categoria +90 de kilograme, în cadrul Finalelor Campionatului Național de Lupte pe Plajă rezervate categoriilor de vârstă U17, U20 și Seniori, competiție care s-a desfășurat în perioada 31 august- 3 septembrie 2023, la Costinești. Din postura de medaliat cu argint, Alexandru Beșliu s-a calificat automat la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, care va avea loc la Constanța.

”Mă simt bucuros și împlinit că pot să îmi reprezint atât țara, cât și orașul meu la acest campionat. Sunt semne că munca și sacrificiile mele dau roade. Dacă la ora competiției voi fi destul de motivat, concentrat și voi prinde o zi bună, ca cea de la naționale, cred că voi urca pe podium, ceea ce îmi și doresc” a declarat Alexandru Beșliu, înainte de plecarea spre Constanța.

Comment here