Stirile ZileiTârgu-Jiu

Berca: Propunerile lui Romanescu, PĂRERI PERSONALE. Lista finală, votată în BPJ

Nodea, Mergea, Fiu și Ilieș sunt membri PNL încă din luna ianuarie, susține Bogdan Bejinaru, secretarul general al organizației municipale.

Cei patru au fost nominalizați, luni, de primarul Marcel Romanescu în ceea ce privește viitoarea sa listă de consilieri municipali. Edilul a spus că și-i dorește în echipă pe Eugen Nodea, profesor de informatică la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, Florin Mergea, medicul chirurg, pe Claudiu Fiu, vicepreședintele Asociatiei Județene a Vânătorilor și Pescarilor și pe Dan Ilieș, expertul sportiv din cadrul CSM.

Bejinaru spune că toți au deja adeziune la PNL, fiind validați, în ianuarie, în Biroul Permanent Local.  

Eduard Berca, prim-vicepreședinte PNL Târgu-Jiu, spune, însă, că propunerile făcute de Marcel Romanescu sunt doar unele personale, și că lucrurile s-ar putea schimba în urma votului din Biroul Politic Județean.

Deși Berca a anunțat că nu-și mai dorește încă un mandat de consilier local, spune că va fi implicat în campania PNL de la locale. Liberalul amintește de situații din trecut, când lista de consilieri propusă de municipiu a fost invalidată la județ.

Comment here