LIFE

Bendeac susţine că a fost infectat cu coronavirus: “În cinci minute am avut toate simptomele”

Mihai Bendeac a anunțat că a fost infectat cu coronavirus, după ce a participat la înmormântarea bunicului său, iar preotul care a oficiat slujba era infectat. Actorul a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni filmate în condiții speciale, acasă.

Mihai Bendeac a explicat că întreaga sa familie a avut de suferit după ce a fost infectat cu coronavirus: mama, tatăl, fratele, unchiul și mătușa. Bendeac a explicat și cum a ajuns să fie infectat. A participat la înmormântarea bunicului său, iar preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus. La scurt timp după înmormântare, atât actorul, cât și restul familiei sale au început să aibă simptome specifice infecției care a făcut ravagii în întreaga lume. Actorul a explicat că boala s-a manifestat timp de două zile. Totuși, nu a mers la medic.

“Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele” a declarat Mihai Bendeac.

Acesta a povestit că a avut dureri musculare, stări de oboseală accentuată, dar și că a rămas fără gust și miros. După diagnosticul confirmat, Bendeac a intrat în izolare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here