Muzicale

Bella Santiago – Pantera

Bella Santiago a lansat “Pantera”, o piesă cu versuri în spaniolă, cu ritmuri antrenante, însoțită de un videoclip senzual.

După “Tu Perdicion”, noua piesă este a doua din cariera Bellei cu versuri în spaniolă. Melodia este semnată MWolf, un compozitor spaniol, iar de videoclip s-a ocupat Silviu Mîndroc.

Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016 în cadrul show-ului “Românii au talent” prin interpretările excepționale ale unor piese precum “I Will Always Love You”, “Hello” și “Drunk In Love”. La începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, “Unpredictable”. Apoi, în septembrie, a început colaborarea cu trupa Jukebox și a lansat piese precum “Vocea ta” sau “Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa, a participat la Selecția Națională Eurovision 2018.

La finalul lui 2018, frumoasa filipineză a fost desemnată marea câștigătoare X Factor. Artista a reușit în finală să cucerească atât jurații “X Factor”, cât și publicul cu piesele “Fata verde” și “Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hit-urile celebrei Beyonce.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here