LIFE

Bella Santiago, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

În ediția de miercuri, Bella Santiago vine în platoul emisiunii de stil de la Kanal D. Artista și-a făcut apariția si i-a impresionat din prima pe jurați cu vocea sa, dar și cu prezența.

Bella este o cântăreață cunoscută la noi în țară, după participarea ei la mai multe concursuri muzicale de top. Artista are o voce de invidiat cu care a făcut furori chiar și la Eurovision, acolo unde a participat acum ceva timp. Bella Santiago intră în competiția-fenomen de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”, în locul vedetei Nicoleta Dragne, cea care a fost eliminată, în gala de sâmbătă seara.

„Știam, de-aia sunt calmă. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar știu cum funcționează lucrurile și știu că nu ține de mine. Nu ține numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu ții frâiele, îți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți”, a spus Nicoleta Dragne după eliminarea de la Kanal D, potrivit Wowbiz.

Comment here