Stirile ZileiTârgu-Jiu

Belgher depune PLÂNGERE împotriva lui Vîlceanu

Leonida Belgher depune, marți, la Parchetul General, plângere penală împotriva deputatului Dan Vîlceanu, în scandalul mesajelor de pe telefon, făcute publice de liderul PNL Gorj.  

Vîlceanu a denunțat, pe facebook, o conspirație care ar fi fost pusă la cale împotriva sa. Încercând să argumenteze complotul, parlamentarul a dezvăluit că ”a primit câteva poze cu discuții din telefoanele unor oameni care se ocupă de această campanie de denigrare”. Printre ei și George Romanescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, fratele primarului Târgu-Jiului. Parlamentarul a făcut publice fotografii cu mai multe mesaje private, iar Leonida Belgher acuză că au fost sustrase din telefonul său.   

Belgher a ținut să dea asigurări, la Interviurile Infinit FM, că ”nu este un trădător”, în sensul că nu a fost el cel care i-a dat fotografiile cu mesajele lui Dan Vîlceanu.  Ba mai mult, fostul consilier local de la Alimpești s-a arătat revoltat să au fost făcute publice.  

Belgher a mai comentat că a căzut în mijlocul unui război ”pe care Dan Vîlceanu îl are de mulți ani cu Marcel Romanescu”, și că nu s-ar mira ca George Romanescu să fie demis din fruntea ITM Gorj, în perioada următoare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here