Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Bejinaru(PNL): CE Oltenia, în pragul insolvenței. Iriza: Eu acum aud de acest individ care minte de îngheață apele!

Un lider liberal vorbește despre insolvența Complexului Energetic Oltenia. „Această companie este în pragul insolvenței. Dacă nu se vor face intervenții puternice legislative, care implică voință politică, această companie nu mai are mult de trăit“ a spus Bogdan Bejinaru la un post local de televiziune. Bejinaru este atât lider sindical în cadrul Federației Naționale Mine Energie cât și secretar general al PNL Târgu-Jiu, fiind însărcinat de primarul Marcel Romanescu cu organizarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Bogdan Bejinaru a vorbit, la postul local de televiziune, despre insolvența Complexului Energetic Oltenia, considerând că este normal să-și pună semne de întrebare câtă vreme și tichetele cadou de 1 Mai se acordă cu întârziere.

Bejinaru dă vina pe partidele aflate la guvernare, PSD și ALDE, pentru situația financiară grea în care se află Complexul Oltenia.

Deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, are însă altă optică față de colegul său de la municipiu. Din informațiile pe care le are, situația nu este atât de critică la CE Oltenia încât să riște insolvența.

Senatorul PSD Scarlat Iriza consideră afirmațiile lui Bejinaru ”gogoși de campanie electorală”.

”Eu acum aud de acest individ care minte de îngheață apele!” acuză parlamentarul.

Iriza neagă că CE Oltenia ar fi înregistrat pierderi de aproape 1,2 miliarde de lei pe anul 2018, informație lansată pe blog de fostul manager al companiei, Laurențiu Ciurel.

Președintele Sindicatului Lignitul Oltenia, Constantin Crețan, îi transmite lui Bogdan Bejinaru că postura de lider sindical nu se potrivește cu cea de lider politic.

Crețan îi acuză pe politicieni că au tratat prost Complexul Energetic Oltenia în ultimii ani, promițând, în campanii electorale, conservarea locurilor de muncă dar, ulterior, făcând mii de disponibilizări.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here