Stirile ZileiTârgu-Jiu

Bejinaru și Coica, viceprimari ai Târgu-Jiului. Romanescu: Sunt convins că împreună vom reuși să modernizăm orașul

Liberalul Bogdan Bejinaru și Gabriel Coica, de la Pro România, au fost votați, miercuri seară, într-o ședință de îndată a Consiliului Local Târgu-Jiu, viceprimari ai municipiului. Au fost singurele propuneri.

PNL a obținut 10 mandate de consilieri locali, în urma alegerilor din 27 septembrie, PSD 7, iar Partidul Verde și Pro România câte două. Primarul Marcel Romanescu a decis că va face alianță cu partidul lui Ponta și, astfel, Pro România a primit postul de viceprimar.

”Îi felicit pe cei doi noi viceprimari ai municipiului Târgu-Jiu, Bogdan Bejinaru și Gabriel Coica! În această seară am convocat o ședință de îndată a noului consiliu local pentru a stabili componența comisiilor de specialitate și a desemna viceprimarii. Sunt onorat să continui munca în slujba cetățenilor municipiului Târgu-Jiu alături de această echipă și sunt convins că împreună vom reuși să modernizăm orașul și să-l transformăm în acea localitate de care să fim, cu toții, mândri! Le urez atât celor doi viceprimari cât și consilierilor mult succes și le doresc să se ridice la nivelul așteptărilor cetățenilor care le-au acordat încrederea!” a transmis Romanescu după ședință.

 “Este o onoare și o provocare pe care am acceptat-o, conștient fiind că urmează o perioadă foarte grea, dată fiind situația nu doar la nivel național, ci și european. Sunt însă sigur că, împreună cu domnul primar Marcel Romanescu și cu echipa de consilieri PNL, o să ducem la bun sfârșit proiectele începute și o să facem altele, care să facă din Târgu-Jiu un oraș atractiv pentru turiști și investitori și confortabil pentru târgujieni”, a declarat Bogdan Bejinaru.

Deputatul Pro România, Alin Văcaru, i-a urat succes lui Gabriel Coica.

Comment here