Stirile ZileiTârgu-Jiu

Bejinaru s-a instalat în biroul lui Aurel Popescu

Bogdan Bejinaru s-a instalat în biroul lui Aurel Popescu, intrându-și în  pâine în noua calitate, cea de viceprimar al Municipiului Târgu-Jiu.

Miercuri seara, înainte ca Târgu-Jiul să intre în scenariul roșu și să nu mai poată fi organizate întruniri,  a avut loc la Teatrul ”Elvira Godeanu”, ședința de îndată a consiliului local în care au fost desemnați cei doi viceprimari, Bogdan Bejinaru și Gabriel Coica, de la Pro România.

Bejinaru promite că va face tot ce-i va sta în putință pentru a fi realizate investițiile promise în campania electorală.   

Întrebat ce-l recomandă pentru funcția de viceprimar, Bejinaru a recunoscut, sincer, că este vorba despre o poziție obținută politic, în baza muncii de la partid.

Bogdan Bejinaru a anunțat că urmează să se suspende din postul deținut la Complexul Energetic Oltenia și că va demisiona și din Consiliul de Administrație al Minprest Rovinari.

Primarul Marcel Romanescu îi va prezenta, luni, directorilor din primărie, pe noii viceprimari.

Romanescu este convins că acum, că și-a pus pe posturile de viceprimari oamenii pe care și i-a dorit, va avea o perioadă de liniște și o cu totul atmosferă decât în mandatul trecut, când viceprimarii erau de la PSD.

Comment here