Stirile ZileiTârgu-Jiu

Bejinaru NU vrea funcție de conducere în CE Oltenia. Ce POST vizează

Bogdan Bejinaru dă asigurări că nu-și dorește vreun post de conducere în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Secretarul general al PNL Târgu-Jiu zice că dorința sa este de a candida pentru un post de consilier municipal, la alegerile locale.

Bejinaru a reacționat virulent pe pagina de socializare după ce a fost acuzat, în presa locală, că l-a criticat pe noul director de Resurse Umane din cadrul CEO, Valentin Tatomir, pentru că-și dorea pentru el poziția respectivă.     

Pe facebook, Bejinaru a scris că nu va accepta USL-ul la Târgu-Jiu, aluzie la faptul că Tatomir a fost în trecut consilier local PSD.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj,  spune că fiecare om care este promovat de partid va ocupa funcția o perioadă limitată, de 120 de zile, ca un fel de perioadă de probă.

”Nu pot spune despre domnul Tatomir că este o somitate, timpul va rezolva. Dacă va performa va rămâne, dacă nu, nu. Funcțiile nu se repartizează în funcție de cum ai lipit afișe pentru un partid sau altul” declară Grivei.

Comment here