Stirile ZileiTârgu-Jiu

Bejinaru cere DEMISIILE lui Giorgi și Sanda. ”Nu au luat nicio măsură, au dormit peste 10 ani”

Bogdan Bejinaru, viceprimarul Municipiului Târgu-Jiu, a cerut demisia șefilor Agenției de Protecție a Mediului și Gărzii de Mediu Gorj, Nicolae Giorgi și Gheorghe Sanda, în emisiunea Interviurile Infinit FM.

”În afară de a încasa salarii nu au luat nicio măsură! După ce au dormit 10 ani, s-au trezit acum să dea cu barda!” a comentat Bejinaru, în contextul scandalului generat de suspendarea activității la groapa de gunoi a județului.   

Viceprimarul a anunțat că urmează să poarte o discuție și cu deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, pe tema celor două instituții.   

Bogdan Bejinaru a mai afirmat că este necesar ca prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, să convoace Comitetul Județean pentru Situații de urgență, singurul care poate decide suspendarea deciziei APM Gorj, pe motiv de pandemie.

Viceprimarul a avertizat și compania Polaris că se va ajunge la un scandal precum cel cu Aparegio, dacă tarifele vor fi dublate ca urmare a transportării deșeurilor la Mehedinți.

Viceprimarul liberal al Târgu-Jiului a mai afirmat că nu-și dorește ca scandalul gunoaielor să afecteze imaginea actualei echipe de conducere a primăriei, dar și că a discutat cu consilierii municipali PNL, care nu sunt de acord cu dublarea tarifelor la salubritate.   

Comment here