LIFE

Becali și-a construit propria-i mănăstire, în Oltenia

Gigi Becali vrea să se retragă la o mănăstire. Patronul FCSB și-a construit propriul lăcaș de cult în Oltenia, într-o zonă ferită de ochii curioșilor. Spune că nu își mai dorește să facă păcate și, din acest motiv, retragerea din viața publică reprezintă cea mai bună modalitate de vindecare a sufletului.

Astfel, decât să se retragă la un lăcaș de cult obișnuit, Becali a preferat să-și construiască propria mănăstire. Departe de Capitală, de ispite, de meciurile de fotbal, de tentațiile vieții bucureștene.

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă. Viață publică, ai văzut ce înseamnă: păcate! Cum ies, cum trebuie să spun ceva… Ori trufie, ori mândrie, ori jignire… Nu mai vreau să fac păcate” spune patronul liderului din Liga 1.

Schitul este construit în apropierea Mânăstirii Pătrunsa- Vîlcea, acolo unde, latifundiarul a mers de multe ori.

Nu este pentru prima dată când Gigi Becali vorbește despre retragerea la mănăstire, o idee pe care a tot dezvoltat-o în ultimii ani, mai ales după desele vizite întreprinse pe Muntele Athos. Însă până să ia calea munților Olteniei, Becali are grijă să-și rezolve problemele curente. Mai întâi, cele cu justiția, căci miliardarul dorește reabilitarea juridică, în acest sens deschizând un proces în instanță.

Comment here