LIFE

Becali continuă să se implice în combaterea coronavirusului

După ce a donat 100.000 de euro Spitalului “Matei Balș”, pentru lupta cu epidemia de coronavirus, Gigi Becali nu se opreşte. Ajută bătrânii cu mâncare, iar asta nu e tot, relatează spynews.ro. 

Gigi Becali a fost prima personalitate care a ajutat Spitalul “Matei Balș” din Capitală, cu suma de 100.000 de euro. În plus, finanțatorul a anunţat că va oferi măști de protecție spitalelor din Craiova și Caracal.

„Nu se poate aşa ceva în spitale! Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni”, a spus Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a mai spus că oamenii de afaceri din România ar putea să ajute țara, după criza provocată de noul coronavirus.

„Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat şi să băgăm bani mulţi ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20-30 de miliarde, putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm şi plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta, ce fac ei că nu dau nici măcar măşti la spitale şi plâng doctorii să le dau eu măşti! Împart şi eu câte 1000-2000 de măşti la câte un spital, ce facem, păi dormim? Daţi-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri şi să luăm noi măsurile astea de economie. Dacă nu ştiţi, nu e ruşine! Vin eu cu nişte oameni pe care îi aleg eu şi rezolvăm noi”, a mai spus Becali.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here